Crewlid bijbaan in Veldhoven zaterdag

bijbaan Veldhoven zaterdag

Erg leuk om geld bij te verdienen dankzij een bijbaan in Veldhoven op de zaterdag. Door een formulier op de website van de McDonald’s in te vullen ben ik hieraan gekomen. Op dit formulier worden een paar vragen gesteld die je zeer makkelijk in kan vullen. Natuurlijk is het belangrijk om jouw naw gegevens goed in te vullen. Net zoals het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Natuurlijk is het antwoord op de vraag, waarom je hier wilt komen werken erg belangrijk. Probeer hier een duidelijk en eerlijk antwoord op te geven. Voordat je dit formulier gaat verzenden, kijk dan nog even of alles goed is ingevuld.

Op zoek naar een bijbaan in Veldhoven op de zaterdag?

Kan jij de bovenstaande vraag met een ja beantwoorden, neem dan snel een kijkje op de website van de McDonald’s.

Nadat ik het formulier om te solliciteren volledig had ingevuld en verzonden werd ik een paar dagen later al gebeld om een afspraak te maken. Het was voor mij een hele spannen de ervaring, omdat dit de eerste keer is dat ik op een vacature had gereageerd.

Inmiddels heb ik al een paar weekenden gewerkt en ik vind het geweldig. Een leuk team, leuk werk en een heel interessant inkomen.