Heftruckchauffeur cursus, deze volg je bij PTC Opleidingen

heftruckchauffeur cursus

Ga een heftruckchauffeur cursus bij PTC Opleidingen volgen. Er bestaan drie soorten mogelijkheden om dit te gaan doen. Je kan deze heftruckchauffeur cursusindividueel volgen in twee dagdelen. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze opleiding op eigen werklocatie te krijgen. Dit duurt een dag. Als laatste kan je een certificaat online halen of verlengen. Deze methode duurt slecht één uur en is zeker een aanrader.

Onze baas heeft voor deze laatste methode gekozen. Vooral omdat iedereen al een volledige opleiding heeft gehad. Deze opleiding was puur om alles weer een beetje naar voren te halen. Een opfrisser kan je het wel noemen.

Een heftruckchauffeur cursus, zeer snel te halen

Ben jij van plan om een heftruckchauffeur cursus te gaan volgen, dan moet je eens bij PTC Opleidingen kijken. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring op dit gebied en op andere gebieden. Want niet alleen het rijden op een vorkheftruck behoren tot de mogelijkheden. Zij geven namelijk ook diverse lessen als het om veiligheid gaat. Vooral de veiligheid op de werkvloer is zeer belangrijk. Denk hierbij aan mensen die met elektriciteit werken, hier heb je ook een speciale opleiding voor, namelijk de NEN 3140.

Voor meer informatie kan je het beste zelf even op deze website gaan kijken. Dat is zeker de moeite waard.