Hier koop jij een mooi windscherm

windscherm

windschermEen mooi windscherm is ongelofelijk belangrijk voor iedere horeca onderneming. Hierdoor kunnen jouw klanten namelijk ergens zitten waar zij het niet koud hoeven te hebben. Het kan hierdoor namelijk een paar graden warmer zijn, dan wanneer jij hier geen gebruik van maakt. Dat wist ik tot voor kort helemaal niet, maar mijn baas vertelde mij dit. Tijdens datzelfde gesprek vroeg hij mij of ik op zoek wilde gaan naar een winkel waar wij deze konden gaan kopen. Degene die wij hiervoor hadden staan, waren namelijk al best wel oud. Daardoor waren deze ook hoognodig aan vervanging toe. Hij heeft mij een aantal eisen en een strikt budget meegegeven.

Gevonden

Voor het windscherm ben ik eerst naar verschillende tuincentra geweest, maar daar kon ik niet slagen. Dit was meer voor particulier dan voor zakelijk gebruik en dat is natuurlijk echt een verschil. Om die reden ben ik toen op internet verder gaan kijken en daar kwam ik al snel bij Xterior terecht. Hier zag ik heel veel dingen die mooi bij ons zouden staan. Daar heb ik toen een bestelling geplaatst en deze werd al snel geleverd. De kwaliteit hiervan is geweldig en ik verwacht dat wij hier de komende jaren zeker weer mee vooruit kunnen.