Hoe een snurkbeugel je relatie kan redden

snurkbeugel

Geloof het of niet maar de snurkbeugel zou wel eens de oplossing voor jouw falende relatie of zelfs huwelijk kunnen zijn. Hoe dat werkt? Dat lees je hier.

Snurken

Veel mensen snurken. In Nederland zijn er letterlijk miljoenen mensen die geregeld of altijd snurken. Daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog: vaak kun je er niets aan doen dat je een snurker bent. Het heeft namelijk te maken met je slaaphouding en je mond tijdens het slapen. Je tong valt dan je keel in en zorgt voor een heel nauwe doorgang wat betreft het ademen. Daardoor krijg je een ronkend of zagend geluid en dat is dus wat we snurken noemen. Daar heb je gedurende de nacht geen invloed op. Maar het kan wel problemen veroorzaken.

snurkbeugel

Moeizame relaties

Heb je ook het idee dat mensen niet graag naast jou slapen? Blijft je vriend of vriendin niet vaak logeren of draagt hij of zij oordoppen? Heb je het idee dat je partner vaak kort of slecht slaapt? Dat kan door jouw gesnurk komen. Hoewel je er niets aan kunt doen is snurken wel ontzettend vervelend. Veel mensen doen alsof het erbij hoort, weigeren er iets aan te doen of doen gewoon alsof het helemaal niet bestaat. Dit kan een partner een vreselijk naar gevoel geven. Het kan er zelfs voor zorgen dat iemand bij je weg gaat. Want als het jou niets kan schelen hoe hij of zij zich voelt, waarom zouden ze dan bij je blijven?

snurkbeugel

Red je relatie met een snurkbeugel

Het is zo’n kleine moeite om een snurkbeugel te dragen en het kan ervoor zorgen dat je partner langer gelukkig met je is.