Ik houd van Finqle’s American Factoring

american factoring

Finqle’s American Factoring geeft me onmiddellijk mijn cash. Als graveur van sporttrofeeën heb ik dankzij Finqle geen problemen meer met klanten die hun betalingstermijn niet nakomen. Ik had soms organisatoren die grote orders bij mij plaatsten, maar waarvan ik het afgesproken bedrag pas na zes maanden ontving. Veel later dus dan de afgesproken termijn van dertig dagen… Ik vond het nooit fijn om mijn klanten hierop te moeten attenderen. Het koste me veel tijd in het bijhouden van mijn administratie, terwijl ik juist bezig wil zijn met mijn producten en dienstverlening.

american factoring

Onmiddellijk cash

 

Dankzij Finqle heb ik geen financiële zorgen meer. Ja, ik verlies wat geld doordat Finqle het betalingsrisico overneemt, maar ik heb wel onmiddellijk cash. Finqle zorgt er dus via de American Factoring voor dat ik me niet druk moet maken in mijn debiteuren. Nee, ik heb onmiddellijk cash en kan dus direct de nodige investeringen in mijn bedrijf doen. Dat is fijn, want nu kan ik me bezighouden met het verbeteren van mijn producten en diensten en hoef ik me geen zorgen meer te maken of het geld wel tijdig binnenkomt.