Hulp na een ongeval: letselschade advocaten Alphen aan den Rijn

Je bent slachtoffer van een ongeval en je wilt een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke. Maar hoe doe je dat? Wat valt er onder letselschade, wat kun je eisen en hoe start je – als dat nodig is – een juridisch traject op? Letselschade advocaten Alphen aan den Rijn helpen slachtoffers van ongevallen met de juridische zaken.

Letselschade

Letselschade is alle schade die is ontstaan als gevolg van een ongeval. Je kunt hierbij denken aan de kosten voor het ziekenhuis of de medicijnen en kosten voor schade aan je persoonlijke bezittingen. Maar wist je dat ook kosten voor de huishoudelijke hulp, het mislopen van salaris en het verlies van de no-claim op je verzekering onder letselschade kunnen vallen? Letselschadespecialisten of letselschade advocaten Alphen aan den Rijn kunnen helpen bij het vaststellen van de totale letselschade.

Aansprakelijk stellen

Naast het bepalen van de letselschade kan een specialist of advocaat je ook helpen bij het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke persoon of het verantwoordelijke bedrijf. Zo kan de specialist of de advocaat bewijs verzamelen en vervolgens een schadevergoeding eisen. Indien de aansprakelijke niet wil betalen, kan er een rechtszaak worden opgestart door letselschade advocaten Alphen aan den Rijn.