Kinderzonnebrillen trends

kinderzonnebrillen

Zomervakantie

We zitten nu nog in het voorjaar, maar de zomer komt geleidelijk aan alweer in zicht. En wat kijken we er logischerwijs al weer naar uit. Na een jaar hard werken zijn we uiteraard wel weer toe aan een goede vakantie zo dadelijk. Hebben jullie al vakantieplannen gemaakt? Of heb je wellicht al geboekt? Na het boeken van de vakantie begint het voorbereiden op gang te komen. Misschien moeten er nog wat nieuwe outfits gescoord worden voor de warme dagen. Is die ene zwembroek nog goed genoeg of ga je voor een nieuwe. En voor de vrouwen onder ons, een paar mooie zomerjurken mogen nooit ontbreken toch?

En dan hebben we het alleen nog maar over de volwassenen. Ben je in de gelukkige situatie dat je een kind of kinderen hebt, dan wil je natuurlijk dat zij er ook leuk zomers bij lopen straks.

Maar er is meer dan alleen de kleding. En niet alleen om de mode te volgen, maar er is ook nog zoiets als beschermen tegen de zon.

kinderzonnebrillen

Bescherming tegen de zon

We houden over het algemeen van de zon. Lekker veel buiten zijn, zwemmen en buiten eten. Maar de zon kan ook een last zijn. Denk maar eens aan het verbranden. Als je volop in de zon bezig bent en je smeert je niet tijdig in, dan is de kans groot dat je huid er teveel van krijgt en dus rood wordt van het verbranden. En dat is niet fijn. Dit kan zelfs slapeloze nachten opleveren. Neem dus sowieso een goede zonnebrand mee en smeer tijdig.

Daarnaast moet je ook je ogen beschermen tegen de zon. Zeker de ogen van je kinderen die vaak nog niet zo sterk zijn als die van volwassenen. Een goede zonnebril is daarom van belang.

Gelukkig vinden kinderen het vaak niet erg om een zonnebril te dragen. Het dragen van een zonnebril is namelijk wel cool. Kinderzonnebrillen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Welke vinden jouw kinderen leuk? Je kunt even kijken naar de trends van dit moment onder de kinderzonnebrillen. Wat erg in is zijn de felgekleurde zonnebrillen. Ook is de pilotenbril met de ronde glazen weer in. Je ziet ook veel kinderen met een zonnebril met weerspiegelende glazen. Deze dragen ze ook graag.