Machine transport

Machinetransportdiensten in de regio Noord-Amerika

Veel mensen vragen zich af of machine transport legaal is. Dit kan vrij moeilijk te beantwoorden zijn zonder veel informatie, maar er zijn verschillende dingen die in dit verband kunnen worden overwogen. Machine Transport, Inc., is een particuliere vrachtmakelaardij die niet valt onder de categorie van bedrijven van het Department of Transportation (DOT) of de Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCS) die betrokken zijn bij het vervoer van motorvoertuigen. In plaats daarvan zijn ze gecertificeerd en verbonden als een gerenommeerde vrachtmakelaar via het nationale vlootbeheerprogramma van de Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCS). Hun hoogwaardige klantenservice, snelle levering aan zowel ophaal- als afleverlocaties heeft Machine Transport gepositioneerd om een ​​hoogwaardig alternatief te worden voor de traditionele netwerken van vrachtmakelaars.

Langer dan 25 jaar actief

Machine Transport Inc is al meer dan 25 jaar actief in de regio Noord-Amerika, met een van de langste operationele leases in het land. Het bedrijf bestaat nu uit drie terminals in Minnesota, Texas en Oregon. Hun belangrijkste terminal bevindt zich in Saint Paul, Minnesota, met een ononderbroken twaalf uur durende stroom van oost-west verkeer. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf zijn voertuigen snel kan verplaatsen naar de verschillende locaties waar ze nodig zijn. Hun twee andere terminals in Texas en Oregon voldoen ook aan de groeiende behoeften van hun klanten, met veel verschillende routes en talloze diensten.

Het belangrijke

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u volledig begrijpt wat de algemene voorwaarden van de verzendklasse betekenen wanneer u gebruikmaakt van een van de bedrijven die dit soort diensten aanbieden. U moet er ook voor zorgen dat u op de hoogte bent van de soorten zware machines die beschikbaar zijn. Welke soorten u in uw zending moet hebben, hangt af van de aard van het product en van de beoogde bestemming. Het is altijd verstandig om contact op te nemen met verschillende bedrijven en inzicht te krijgen in wat elk bedrijf te bieden heeft voordat u een definitieve beslissing neemt over welk bedrijf u wilt gebruiken.