Mooie jachthavens Amsterdam

jachthavens Amsterdam

De mooiste jachthavens Amsterdam zijn te vinden bij Aalsmeer Maritiem. Hier is het mogelijk om de boot op winterstalling te zetten, maar ook in de zomer is het mogelijk om hier een plekje te reserveren. Je kan dan ook huisje huren waar het goed vertoeven is. Bekijk op de website de mogelijkheden voor het huren van zo een recreatie huisje. Maar wil je hier een dagje komen genieten, dan is dat ook mogelijk om hier aan te meren. Je krijgt dan de mogelijkheid om één van de vele
recreatie ligplaatsen te huren. Je kan dan gebruik maken van het toilet en andere faciliteiten, door het gebruik te maken van een speciale sleutel.

jachthavens Amsterdam

Kom een bezoek brengen aan de jachthavens Amsterdam

Wil jij een keer een geheel andere vakantie beleven, of gewoon er een dagje op uit trekken, dan is een bezoek aan deze plaats zeker de moeite waard. Ook wanneer je zelf niet in het bezit bent van een boot, kan je hier een bezoek brengen. Heerlijk aan de waterkant zitten om alle voorbij komende boten te bewonderen is voor mij ook een zeer leuke bezigheid. Op deze website staan ook regelmatig tweedehands boten te koop, misschien een leuke tip?