Scooterschade snel en veilig hersteld

Scooterschade

Scooterschade ontstaat vrij gemakkelijk in het drukke verkeer. Je bent toch net iets minder stabiel op een tweewieler, en doordat scooters zo snel door het verkeer kunnen manoeuvreren worden ze nog weleens door andere verkeersdeelnemers over het hoofd gezien. Bij een botsing kan de scooterschade behoorlijk zwaar zijn. Vooral bij een botsing op een stilstaand object kan het frame van de scooter ontzet raken en dan is de hulp van een herstelbedrijf dat over gespecialiseerde apparatuur beschikt onmisbaar. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor. Lakschade en kleinere deuken kunnen bij elke vestiging van AAS Schadeherstel worden verholpen.

Scooterschade

Wat moet je doen bij scooterschade?

Het is belangrijk dat je bij het ontstaan van scooterschade contact opneemt met de juiste instanties in de juiste volgorde. Je moet altijd eerst contact opnemen met je verzekeraar om te melden dat je schade hebt. Als je dat niet doet komt de financiële afhandeling van de schade in gevaar. Daarna moet je de schade melden bij AAS Schadeherstel om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch en digitaal. Afgeraden wordt om zonder afspraak naar een AAS Schadeherstelbedrijf te rijden. De kans is groot dat de benodigde specialisten geen tijd hebben en dat je lang moet wachten voordat je aan de beurt bent.

Service staat voorop bij AAS Schadeherstel

Na het melden van scooterschade bij AAS word je als eigenaar van de scooter volledig ontzorgd. AAS Schadeherstel heeft service heel hoog in het vaandel staan en neemt jou alle administratieve overlast uit handen. Er wordt een inventarisatie van de schade gemaakt en in nauw overleg met de verzekeraar een afspraak gemaakt op wijze waarop de schade zal worden hersteld. Op de dag waarop de scooterschade wordt hersteld heb je recht op een haal- en brengservice en soms zelfs op vervangend vervoer.