Ultrasoon reiniger

De beste keuze

Ultrasoon reiniger is een vakkundig reinigingsstrategie geworden bij uitstek. Ultrasoon reinigen bestaat al heel lang. Deze geavanceerde en fantasierijke reinigingsinnovatie heeft het eenvoudig gemaakt om bodems, verontreinigingen, en vuil te verdrijven van inderdaad de belangrijkste lastige tot schone materialen. Sinds de jaren 90 zijn onderzoekers geïntrigeerd door het concept van ultrasoon. Deze stille geluidsgolven, die een herhaling hebben van 20.000 tot 100.000 cycli per moment, zijn een merkbaar hoogtepunt geweest op gebied van toepassende herstellende innovatie. De schoonmaakbranche is nog niet opgeruimd. Op de kans dat iets, ultrasoon momenteel de wereld van reiniging regeert. En terecht. Water en andere oplosmiddelen kunnen als het ware zoveel doen. Maar met ultrasoon reiniger innovatie reinigt alles, van versieringen tot therapeutische hardware en nog veel meer. In ieder geval snappen veel mensen niet echt hoe ultrasoon reinigen echt werkt.

Hoe reiniging plaatsvindt

Nadat u uw machine aan een besturingsbron hebt gekoppeld en deze hebt ingeschakeld, gaan de generator en transducer onmiddellijk aan de slag. Naarmate de generator de coördinaatbron van controle begint te veranderen in elektrische vitaliteit voor de transducer, begint de transducer te trillen en te kloppen. Het begint bovendien de elektrische vitaliteit te veranderen in ultrasone vitaliteit. Als gevolg van de snelle ontwikkeling maakt de transducer hoogfrequente compressiegeluidsgolven. Deze ontwikkeling komt uiteindelijk tot stand binnen de opstelling van cavitatie bellen, en terwijl deze voorbereiding gebeurt, reizen de bubbels door de reinigingsvloeistof en begint het schoonmaken. Deze minuscule bubbels vallen het gedeelte aan, waardoor de verontreiniging wordt ontruimd. De geconcentreerde van dit handvat garandeert dat alles wat je schoonmaakt er net zo goed uitziet als ongebruikt.

De frequentie van ultrasoon reinigen

Ultrasoon is rondom de herhaling van geluid. Het ultrasone recidief wordt gemeten in duizenden cycli per moment. Over het algemeen reiken ultrasone geluiden zich uit van. De meeste ultrasone reiniging gebeurt rond de 40 tot 60 kHz. Het niveau van herhaling bepaalt het soort reiniging dat wordt gemaakt. Bij hoge herhaling worden kleine bubbels gecreëerd. In het geval dat u brede grond en verontreinigingen wilt reinigen, moet u lagere frequenties gebruiken. Hoe lager de herhaling, hoe groter de bubbels, waardoor het sterker en krachtiger reinigingsactiviteiten kan uitvoeren.