Waarom een elektrische herenfiets kopen?

Als je een goede elektrische fiets wilt aanschaffen kun je een keuze maken uit tal van modellen. Wil je het liefste een gewone herenfiets dan is dat ook mogelijk. Kijk daarvoor eens bij Fast & Furious rond wat er allemaal te koop is. Zij verkopen de e-bike heren in verschillende merken en uitvoeringen.

Ook goed onderweg als het buiten slechter is

Een e-bike heren is niet de allergoedkoopste aanschaf als het om een fiets gaat maar je kunt er wel veel plezier aan beleven. De fiets zorgt er voor dat je onder moeilijkere omstandigheden toch goed kunt fietsen. Dit kan bijvoorbeeld een harde tegenwind zijn maar ook als je zelf wat minder kracht hebt om goed vooruit te komen kan de elektrische herenfiets je een handje op weg helpen.

Bepaal zelf het aantal termijnen

Alleen fietsen

Een elektrische herenfiets die je bij Fast & Furious bestelt kun je in één keer betalen maar als je budget daar niet toereikend voor is kun je er ook voor kiezen dit in termijnen te doen. Het aantal termijnen dat je erover doet om af te lossen mag je zelf bepalen maar dit ligt veelal tussen de 12 en 72 maanden en wat ertussen ligt. Als je een duurdere e-bike heren  aanschaft is het logisch dat de aflossing per keer ook hoger is. Met dit systeem van leasen heb je toch de beschikking over de elektrische fiets terwijl je deze nog afbetaalt.

Kijk hoe vol de accu nog is

Een elektrische herenfiets heeft een aantal dezelfde kenmerken als de andere elektrische modellen. Zo hebben ze een hulpmotor en een accu en kun je op een paneeltje dat op het scherm bevestigd wordt zien hoe vol de accu nog is. Daarnaast beschikken alle modellen over goede remmen en versnellingen. Deze zijn in verschillende uitvoeringen te koop.

Laat je fiets upgraden

Bepaalde modellen herenfietsen beschikken over standaarduitvoeringen maar die kunnen soms ook voorzien worden van een upgrade waarmee je wat meer kunt. Kijk daarom altijd wat je belangrijk vindt dat er op de herenfiets zit en informeer naar de mogelijkheden om uit te breiden indien gewenst.