Waarom zou je leren sneakers van ZOO Footwear kopen voor je werk?

Leren schoenen

Je bent ze al eens tegengekomen, de leren sneakers van ZOO Footwear. Toch ben je nog niet helemaal overtuigd, je twijfelt nog of je ze wel wilt kopen. Om al je twijfels weg te nemen is dit artikel geschreven. Ons team mocht de sneakers namelijk testen en wij zijn fan! In dit artikel lees je waarom wij fan zijn en waarom wij vinden dat je de leren sneakers van dit geweldige merk zou moeten kopen.

De positieve eigenschappen van de leren sneakers van ZOO Footwear


Eerst krijg je een opsomming te zien welke positieve eigenschappen deze sneakers hebben, voordat we meer de diepte ingaan. De leren sneakers zijn:

  • Gemaakt van geïmpregneerd leer
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Erg hip
  • Gemaakt om te passen onder al je dagelijkse outfits
  • Ook geschikt voor dames met een hoge wreef en/of orthopedisch zooltje
  • Warm in de winter, maar ook goed te dragen in de zomer

Nu is het tijd om de diepte in te gaan. De leren sneaker van dit schoenenmerk heet ANGIE. Dit model is een hoge sneaker, van 13 centimeter hoog. De schoen heeft een dikke zool, in het wit, zwart of bruin. Het leer, de veters en de vastgenaaide watertong zijn behandeld, zodat de sneaker totaal geen water doorlaat. Hierdoor kun je ook gewoon buiten zijn, terwijl het verschrikkelijk vies en nat weer is. Wel zo handig voor als je een hond hebt die hoe dan ook naar buiten moet voor een plasje en wat lichaamsbeweging.

De lange veters zijn wit of zwart en zorgen ervoor dat je ook met een hoge wreef deze sneakers aan kunt trekken. De veters maakt dat de leren sneakers van ZOO Footwear namelijk verstelbaar zijn. Dus of de schoen wat wijder moet zitten, of juist strakker, het kan allemaal. Heb je speciale zooltjes die in jouw schoenen moeten kunnen? Ook dan kun je dit model kopen. Het voetbed is namelijk uit de schoen te halen, waardoor je met gemak je eigen zooltjes erin stopt.

Natuurlijk wil je er leuk uitzien, of je nu naar je werk gaat of de hond aan het uitlaten bent. Het model is super hip en te koop in diverse kleuren. Hierdoor kies je een kleur schoen die past bij de rest van je outfits. Stel dat je veel geel draagt, dan kun je kiezen voor een gele sneaker. Maar blauw staat trouwens ook erg leuk bij geel. Je loopt het hele jaar door er hip bij met deze schoenen.

Ga naar de website van ZOO Footwear


Wij hebben voor je uitgetest of alles wat hierboven staat wel echt waar is en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat dit zo is. Tijdens de maand dat wij de sneakers testten, hadden wij geen last van natte voeten, kregen wij tientallen complimenten over de leuke schoenen en pasten zelfs onze collega met de meest hoge wreef de schoen. De leren sneakers van ZOO Footwear zijn dus een must om te hebben in je schoenenkast. Grote kans zelfs dat je de rest van je schoenen de deur uit bonjourt. Ga naar https://zooadventure.nl/hoge-sneakers-dames/ en ontdek deze geweldige sneakers zelf.