Zoektocht naar een VSR kwaliteitsmeetsysteem

Mijn vrouw is sinds een aantal maanden de trotse eigenaresse van een eigen schoonmaakbedrijf. Het leek mij een goed idee om het werk door een VSR kwaliteitsmeetsysteem te laten controleren zodat ze er precies achter zouden komen hoe goed er in werkelijkheid schoongemaakt wordt.

Samen op het internet op zoek gegaan

We besloten om samen op het internet op zoek te gaan naar een goed VSR kwaliteitssysteem om het werk goed te controleren.Toen we op het internet op zoek gingen besloten we om eerst een aantal bedrijven met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken door welk bedrijf wij geholpen wilde worden. Nadat we een aantal websites van bedrijven hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Lankester Schoonmaakadvies.

Verschillende websites met elkaar vergeleken

Op de website van Lankester Schoonmaakadvies is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website staat vermeld besloot ik om een kijkje te nemen naar de reviews van voorgaande klanten. De reviews zijn allemaal erg positief waardoor we besloten om contact op te nemen met het bedrijf. We werden vriendelijk en goed geholpen waardoor we ook erg tevreden zijn over Lankester Schoonmaakadvies.