Een nieuwe leren jas aan mijn collectie toegevoegd!

Ik ben echt helemaal gek op leren jasjes, dus ik was helemaal blij toen ik laatst weer een nieuwe leren jas dames had gescoord bij Leather Shop Doci voor een te gekke prijs! Ik was nog op zoek naar een mooi zwart leren biker jasje, maar kon de perfecte nooit vinden, tot ik deze webshop ontdekte.

Goede service, snelle levering en een te gekke jas!

Leather Shop Doci heeft een zeer groot assortiment aan leren jassen, dus de kans dat ik mijn perfecte leren jas hier kon vinden, was groot. Na een half uurtje rondkijken en eindeloos wikken en wegen tussen drie verschillende jasjes, hakte ik de knoop door en klikte ik mijn nieuwe jas naar huis. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog eens korting, omdat de leren jas dames in de sale was. Ik heb het jasje nu bijna twee weken en heb hem iedere dag aan omdat ik vind dat hij superlekker zit. Ik zit er zelfs aan te denken om die andere twee jasjes die ik op het oog had, ook te bestellen omdat ik zo tevreden ben met dit ene jasje. Ik kan iedereen dus aanraden om voor een leren jas bij Leather Shop Doci te kijken, want ze hebben echt de allerleukste leren jasjes!