Foliekas handig en praktisch

foliekas

Onlangs heb ik een foliekas aangeschaft. Ik ben al een tijdje fan van het zelf stekken, kweken en zaaien van zowel groentes als plantjes voor in mijn tuin. Ik had altijd verschillende kweekkastjes in mijn vensterbanken staan. Ik besloot dat het tijd was voor een volgende stap: een ‘kas’. Ik besloot dat de kas die ik zou kopen betaalbaar zou moeten zijn en gemakkelijk te plaatsen. Al snel viel mijn oog op de foliekassen. Het handige aan deze foliekas is dat deze eenvoudig verplaatsbaar is in verband met het wisselen van de verschillende groentes onder kas. Daarnaast vond ik het ook fijn dat ik van te voren wist wat de foliekas gaat kosten zonder dat hier nog weer extra kosten achteraf worden berekend.

foliekas

Bij Kroonkas had ik direct een goed contact, eerlijk en persoonlijk. Het contact zorgde er al snel voor dat ik vertrouwd was met deze partij. Ook gaven ze mij duidelijke tips over wat wel en niet handig was in mijn geval. In eerste instantie dacht ik dat ik het helemaal niet belangrijk zou vinden dat de kas zou kunnen worden verplaatst. Maar na enig advies vond ik dit toch handig zou zijn. Kortom, een zeer tevreden gebruiker!