Maak oude muren weer nieuw en strak

glasvezelbehang

Wanneer je een ouder huis hebt en je wilt er een moderne woning van maken met mooie strakke muren dan valt dit niet mee met papierbehang. Papierbehang is meestal dun, niet bestand tegen scheuren in de muur en het scheurt snel. Daar komt nog bij dat je iedere oneffenheid op de muur terugziet in je behang. Ga je het behang schilderen dan laat het vaak los, al deze problemen heb je niet met glasvezelbehang. Hiermee maak je de muren weer als nieuw, en kun je verven in iedere gewenste kleur die je wilt.

glasvezelbehang

Geschikt voor iedere kamer

Voordeel van glasvezelbehang is niet alleen dat de je de muren weer als nieuw maakt, je kunt het gebruiken in iedere kamer van je huis. Of dit nu de hal is waar je binnenkomt of de slaapkamer van je zoon of dochter. Het materiaal kun je kiezen in verschillende motieven, ruiten, visgraat of een ander motief wat je leuk vind. Ben je van plan het behang een kleurtje te geven dan blijft het motief gewoon zichtbaar.

Bestand tegen lichte scheuren in de muur

Vaak heb je bij oudere muren her en der wel wat scheuren in de muur. Door het gebruik van glasvezelbehang voorkom je dat deze scheuren erger worden. Zonder te pleisteren en smeren heb je een nieuwe mooie strakke muur in de kleur die je wenst. Voor de veiligheid is het ook een goed materiaal, glasvlies brand namelijk bijna niet. Het duurt een hele tijd voordat het uiteindelijk vlam vat. Als onderliggende laag om de muur stevig te maken wordt het behang ook veel gebruikt, je kunt er daarna met papierbehang gewoon over behangen.