Recreatiewoning aan zee te koop

recreatiewoning aan zee te koop

Waar staat een recreatiewoning aan zee te koop. Met die vraag lopen wij al een tijdje rond. Vaak kijken wij op het internet maar daar staan geen mooie woningen op. Vaak alleen maar caravans die rijp zijn voor de sloop. Nadat wij voor de zoveelste keer op het internet hadden gekeken en niets hadden gevonden kregen wij de tip om eens contact op te nemen met de Recreatie Aankoopmakelaar. Zij hebben een groot bereik en een portefeuille waar veel woningen in staan die te koop zijn. Tevens is de aankoop van een vakantiehuis een heel ander iets dan de aankoop van een normale woning.

Hier staat een mooie recreatiewoning aan zee te koop

Dankzij de Recreatie Aankoopmakelaar is het ons gelukt om een zeer mooie vakantie huisje aan het water te kopen. Deze makelaar heeft voor ons een mooi huisje gevonden en over de prijs onderhandeld. De prijs die wij voor deze diensten moesten betalen was 25 procent van het verschil tussen de uiteindelijke prijs en de gevraagde prijs, met een aanbetaling van 275 euro.

Wij hebben hier al een paar weken in kunnen wonen en daar volgen nog heel veel meer weken op. Wij zijn zeer blij met onze aankoop en bijzonder tevreden over deze makelaar.