sauna

Bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen kan je gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. Het is een middelgroot sauna en thermencomplex. Waar ook al veel mensen tot rust gekomen zijn. Het ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over verschillende faciliteiten. Zo kan jij helemaal tot rust komen en met een gerust gevoel naar huis gaan. Naast sauna´s en baden is er ook een mooie beauty & massage afdeling waar je helemaal tot rust kan komen. Je wordt dan lekker gemasseerd en als je stress wordt er als het ware uitgeduwd. Dit kan je ook zonder saunabezoek bezoeken. Je kan tot 5 keer per dag genieten van al deze faciliteiten. Deze kans zou je toch niet laten liggen.

Lekker tot rust komen

Wil jij ook lekker tot rust komen en genieten van deze dag? Bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen kan jij hier gebruik van maken. Je kan gebruik maken van de sauna, baden, massages, hamam en nog veel meer dingen. Je wordt hier geholpen om jou rust momentje te vinden en daarna naar huis te gaan zonder enige problemen. Je kan ook naar de sauna voor een kortere tijd. Zo kan je elk moment genieten van de sauna wanneer jij wilt. Dit is ideaal voor de mensen die naar de sauna willen gaan, maar niet willen betalen om een hele dag in de wellness te gaan zitten. Je kan zelf kiezen wanneer jij gaat genieten van de sauna en ook voor hoelang.

sauna 1

Wil jij meer weten?

Als jij nu meer wilt weten kijk dan even rond op de website voor meer informatie. Op de website vind je alles wat je wilt weten over hoe alles werkt en wat de prijzen zijn en etcetera. Je kan ook even opbellen om jouw vragen eenvoudig te laten beantwoorden en/of te reserveren voor jouw dagje weg.