Vergoeding bij vertraging Tui

Ben jij onlangs op vakantie geweest, maar heb jij hierbij vertraging opgelopen waardoor je ook veel extra kosten hebt moeten maken? Bij Airline Refund kan jij deze kosten terug vragen. Een vergoeding bij vertraging met Tui kan ook zeker voor je geregeld worden, zonder enige problemen. Het is erg vervelend als jij zulke onverwachtse kosten moet gaan maken waar je niet op gerekend hebt. Weet je niet zeker of je er wel recht op hebt? Vul dan alsnog het formulier in en dan kan er altijd gekeken worden naar het probleem. Wellicht kan er wel iets geregeld worden voor jou.

Over vergoeding bij vertraging met Tui

Als jij met Tui hebt gevlogen en voor aanvang van de vlucht werd er gemeld dat er een vertraging is opgelopen, waardoor jij lang moet gaan wachten. Wellicht heb je ook wel extra kosten moeten maken door de vertraging. Dit is erg vervelend en vooral als het jouw schuld helemaal niet is. Bij Airline Refund kan je een formulier invullen met jouw gegevens en jouw soort vertraging. Dit moe je invullen en weer terugsturen. Er wordt dan gekeken wat er voor je gedaan kan worden en of je recht hebt op een vergoeding. Dit hoor jij dan vanzelf. Ga niet op eigen initiatief rondbellen om de kosten terug te krijgen, want dit heeft vaak geen groot succes.

Meer weten?

Voor meer informatie kan altijd een kijkje nemen op de website. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk voor directe vragen.